Met immo maribrik zit u in een zetel ...

Enkele oprechte reacties van tevreden klanten die ons veel deugd doen en motiveren willen we u niet onthouden :-)

“Henk van Immo maribrik heeft ons perfect begeleid bij de verkoop van ons ouderlijk huis.”

“Wij hadden meteen een goed gevoel bij Henk. Van bij het eerste contact was hij zeer eerlijk en correct. Hij was heel goed voorbereid en gestructureerd in zijn aanpak. Hij kwam gelukkig niet over als het typische verkoperstype dat veel belooft, maar weinig waarmaakt. Zijn inschatting van de mogelijke verkoopprijs was zeer realistisch waardoor er ook een vlotte verkoop uit is gevloeid. Hij durfde ook de mindere punten aan te kaarten en gaf ons proactief ook nuttige tips voor een betere verkoop. Kortom, wij kunnen Henk en Immo maribrik zeker aanbevelen.”

Familie Droogné

Wilgenlaan, Kortrijk

"Immo maribrik heeft ons fantastisch geholpen bij het vinden van een geschikt appartement en de (zeer) vlotte verkoop van onze woning binnen de week. Steeds zeer vriendelijk en bereikbaar, maar ook kritisch en realistisch. Bedankt Immo maribrik!”

Georges en Monique

Moorsele

"Reeds diverse keren samengewerkt met Immo Maribrik.  Bijzonder tevreden!!! Geen gebakken lucht en verkooppraatjes... Wel een concrete, kordate, no-nonsense, pretentieloze en bovenal eerlijke aanpak."

Nick & Veerle

Kortrijk/Kuurne

'Reeds sinds de begin jaren verhuren wij zorgeloos met Immo maribrik. Een immokantoor dat altijd ter beschikking staat voor hun cliënten en telkens aan de noden van alle partijen probeert te voldoen."

Familie Demuynck

Gullegem

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×