Maribrik te Kortrijk en Moorsele

Bij Immo maribrik kan u o.a. terecht voor de onderhandse verkoop en verhuur van alle onroerende goederen: woningen, appartementen, grond, handelseigendommen, garages, opslagplaatsen, … Ook voor overname van kleine handelszaken en het beheer van uw vastgoedportefeuille bent u bij Maribrik aan het juiste adres. Om ons aanbod volledig te maken, bieden wij vrijblijvend en gratis waardebepaling en eerstelijnsadvies.

Gratis schatting

Een woning verkopen (en kopen) is voor de meeste mensen de belangrijkste financiële transactie in hun leven. Het is dus evident dat elke partij de vastgoedmarkt kritisch benadert en prijzen vergelijkt. Wil u uw eigendom vlot verkopen, dan is een degelijke, onderbouwde waardebepaling cruciaal. Want enkel zo brengen we uw vastgoed tegen een competitieve prijs op de markt, weet u waaraan u zich kan verwachten en bespaart u uzelf ontgoochelingen achteraf.

schatting_huis_8_2.jpg

Verkoop

Bij een verkoop kan op enkele minuten tijd veel geld gewonnen (of verloren) worden. Immo maribrik is de perfecte schakel en onderhandelaar tussen U en de koper om tot het beste resultaat te komen. Ook houdt de verkoop van een eigendom vandaag veel meer in dan het ophangen van een te-koop bordje. Een resem attesten, prijszetting, een correcte verkoopsovereenkomst (nagezien door uw notaris), een objectieve rondleiding, het aanvoelen van koopsignalen van de koper, toeslaan op het juiste moment ... 

Verhuur

Verhuren gebeurt op heden veel minder vertrouwelijk dan vroeger. Veel immokantoren passen hiervoor. Een grondige screening van de kandidaat huurder is noodzakelijk. Door onze jarenlange ervaring, inzet en service is Immo maribrik één van de grootste verhuurkantoren in de regio geworden. Wij verhuren "alsof het voor onszelf zou zijn". :-)

Wij selecteren, u beslist!

Rentmeesterschap/beheer van uw vastgoedportefeuille

Indien u zelf weinig tijd heeft, of u verblijft vaak voor langere perioden in het buitenland, of u heeft meerdere goederen in verhuur en heeft het moeilijk om alles van kortbij in de gaten te houden, dan is dit voor u de geknipte formule. Wij hebben in totaal een portefeuille van een 150-tal onroerende goederen waarvan wij het beheer mogen waarnemen. Dit betekent dat wij optreden in naam en voor rekening van de verhuurder/eigenaar. Zo betaalt de huurder via onze rekening, zodat wij van kortbij deze betalingen kunnen volgen en wij eventueel tijdig kunnen ingrijpen bij te late of onregelmatige betalingen. De huur wordt door ons ook elk jaar automatisch geïndexeerd. Heeft de huurder een technisch probleem dan wordt dit via ons gemeld en nemen wij in samenspraak met u de nodige maatregelen tot herstelling of nazicht. Kortom, wij nemen de volledige administratieve en praktische regeling waar van uw verhuring.

Overname handelszaken

Het overlaten van uw handelszaak gaat niet over 1 nachtje ijs. Daar komt heel wat voorbereiding aan te pas. Wij bepalen samen met u de overnamewaarde en respecteren uw wens tot discretie. Heeft u een handelszaak (horeca, krantenwinkel, frituur, wassalon…) die u in alle discretie wenst over te laten met vlot resultaat?